Országos Vadgasztronómiai Fesztivál

2014. szeptember 6-án, Soponyán 70 főzőcsapat részvételével került megrendezésre a ’Vadételek asztala’ VIII. Országos Vadgasztronómiai Fesztivál.

Hotel Kardosfa*** Gasztro csapata Csikóstokány pásztortarhonyával ételével III. helyezést ért el Szarvaspörkölt kategóriában.

A szalonnával és lecsóval készült tejfölös szarvastokány remek kiegészítője volt a köreteként kínált pásztortarhonya.



Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
  Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
  Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
  Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
SEFAG Zrt. 2018. december Programterv   Ajánlat...
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Alirét Vadászház


Karád Vadászház


Vörösalma Vadászház


Nagysallér Vadászház


Sziágyi Erdei Iskola

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Deseda Kalanderdő   

Adatvédelmi tájékoztató »