Tisztelt Vendégeink!

 

A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a SEFAG Zrt. is korlátozó intézkedésekre kényszerül az erdő és az erdei turisztikai létesítmények látogathatóságával kapcsolatban. Kérjük, hogy az általános ajánlások és szabályok betartása mellett szíveskedjenek ezeket is figyelembe venni, saját és embertársaik biztonsága érdekében!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy lehetőségeinkhez mérten a SEFAG Zrt. is mindent megtesz a járványveszély elkerülése érdekében: fokozott figyelmet fordítunk a fertőtlenítésre és a takarításra - különösen a vendégek által használt helyiségek és felületek esetében (mosdók, ülőhelyek, asztalok, korlátok, pultok), kollégáink kesztyűt és maszkot viselnek, betartjuk és betartatjuk a javasolt távolságokat, vendégeinktől elvárjuk a kézfertőtlenítést.

Kérjük, Ön is kiemelten figyeljen a higiénés szabályok betartására és betartatására, a fertőzésveszély elkerülésére!

 

Megértésüket köszönjük, és kellemes kikapcsolódást kívánunk Önöknek a somogyi erdőben!

 

SEFAG Zrt.

 

Koronavírus tudnivalók és szolgáltatásaink igénybe vételével kapcsolatos különös előírások

 

Jelen tájékoztatónk a a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó mindenkor hatályos kormányrendeletek alapján készült.

A www.somogyiturizmus.hu weboldalunkról letölthető a SEFAG Zrt. szálláshelyeinek COVID-19 HÁZIRENDJE. Kérjük, tanulmányozza figyelmesen tájékoztató anyagainkat. Kérdés esetén forduljon munkatársainkhoz, illetve kérjük, hogy az alábbiakban nem említett részletszabályokról a mindenkor hatályos Kormányrendeletekből szíveskedjenek tájékozódni.

 

1.                  Értelmező rendelkezések:

a.)   Szálláshely alatt értendő annak épülete, valamint a hozzá tartozó szabadtéri környezet.

b.)   Védett személy az, aki a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló jogszabály szerinti védettségi igazolvánnyal rendelkezik.

c.)   A védettségi igazolvány igazolja a koronavírus elleni védettséget. Kizárólag a magyar és Magyarország által hivatalosan elismert védettségi igazolványt (plasztikkártyát) fogadjuk el bejelentkezéskor. A  védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az  érintett a  koronavírus elleni védettségét a  koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja Oltási igazolás, PCR teszt, Magyarország által hivatalosan nem elismert külföldi védettségi igazolvány nem helyettesíti a kártyát.

A továbbiakban a védettségi igazolvány és az applikációval igazolt védettség együttesen: védettségi igazolás.

 

 

Érkezéskor kérjük, tegyen eleget a személyi azonosság igazolására szolgáló felkérésünknek is. (Védettségi igazolvány tekintetében lásd még az 1.c.pontot)

 

 

5. A védettség igazolása során a vendéget a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is fel kell hívni, azzal, hogy az azt ellenőrző személy jogosult a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványán szereplő adatok megismerésére, az adatokat azonban nem rögzítheti.

Az adatok megismerésére, illetve rögzítésére vonatkozó jogosultság, illetve tilalom a 18. életévét be nem töltött személy életkorának igazolása során is megfelelően irányadó.

Amennyiben a 3. és 4. pontban meghatározott kötelezettségek teljesítését a vendég megtagadja, úgy a Szálláshely köteles a területére történő belépést, illetve bejelentkezést és ott tartózkodást megtagadni.

 

6. Külföldön kiállított oltási igazolványt abban az esetben fogadjuk el, ha van a kibocsátó ország és Magyarország között köttetett, erre (is) vonatkozó megállapodás.

 

7. Védettségi igazolás nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, de esetükben kötelező a maszk használata a szálláshely egész területén. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, akkor természetesen ez nem vonatkozik rájuk.

Ugyanígy védettségi igazolás nélkül tartózkodhatnak a szálláshelyeken a Magyar Honvédség és a rendvédelmi szervek állományába tartozó, szolgálati feladatok ellátása érdekében elhelyezett személyek, valamint a kirendelt egészségügyi dolgozók is.

A védettségi igazolás nélkül érkezők esetében kérjük, érkezéskor töltse ki a kockázatszűrő kérdőívet és nyilatkozatot a Szálláshelyen való tartózkodást megelőző időszakról.

 

8. A Szálláshely területén, a 2. pont szerinti, vendégként tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni.

 

9. A Szálláshely területén családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg az 50 főt, illetve lakodalom esetén a 200 főt. Ennek során beltéri rendezvény esetén és amennyiben nem a többi vendégtől szeparáltan zajlik az esemény, úgy védettségi igazoláshoz kötött a részvétel.

 

10. Munkatársaink a korábbi időszakban is úgy takarítottak, hogy vendégeink számára biztonságos környezetet teremtsenek. Most azonban még fokozottabban ügyelünk az előírt sztenderdek betartására.

Különösen figyelünk azon eszközök fertőtlenítésére, amelyet a vendég megérint.

A közösségi használatú mellékhelyiségeket, valamint a gyakran használt felületeket gyakrabban fertőtlenítjük.

A közösségi terekben kézfertőtlenítő állomásokat helyezünk el.

Munkatársaink szájat és orrot eltakaró maszkban állnak az Önök rendelkezésére, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a kézhigiénia következetes betartására.

 

11. Kérjük, használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt!

 

12. Kérjük, jelezze, ha bármilyen extra takarítási szükségességet észlel - akár a szobában, mellékhelyiségben, akár a közös helyiségekben!

 

13. Kérjük, hogy lehetőség szerint tartsa a minimálisan előírt 1,5 méter távolságot!

 

14.    Kérjük, amennyiben a szálláshelyet szeretné igénybe venni, minden esetben előzetesen érdeklődjön a nyitva tartásról, szabad időszakokról munkatársainknál a + 36 82/505- 105-ös telefonszámon vagy a turizmus@sefag.hu e-mail címen.

 

15.    Munkatársunknál foglalja le előre pihenése időpontját fenti elérhetőségeken, elsősorban e-mailen.

 

16.    Lehetőség szerint előre utalással, vagy bankkártyával fizessen.

 

17.    Lázas állapotban, illetve a vírus tipikus tüneteinek észlelése esetén a szoba nem hagyható el és a közös helyiségek nem látogathatók. Ilyenkor, ha igényli, segítünk orvosa értesítésében és állapotától függően a hazautazás megszervezésében.

 

 

 

 

 

 

 

Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Ellenőrző kód*:
Mennyi négy meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi négy meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi négy meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi négy meg kilenc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
  Tisztelt Vendégeink!   A jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel a SEFAG Zrt. is korlátozó intézkedésekre kényszerül az erdő és az erdei turisztikai létesítmények látogathatóságával...
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház


Vörösalma Vadászház


Ropolyi tó


Alirét Vadászház


Erdők Háza Látogatóközpont

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »