TISZTELT VENDÉGEINK, LÁTOGATÓINK!

 

2021. november 2. napjától a SEFAG Zrt. elrendelte  létesítményeinek bármely épületébe belépő látogatók/ügyfelek/vásárlók/pénztári befizetők részére nyitva álló területén - erdei iskola esetén a zárt tanteremben tartott foglalkozás esetén - az orrot és szájat folyamatosan elfedő orvosi maszk, munkavédelmi maszk, illetve textil- vagy más anyagból készült maszk (továbbiakban: maszk), illetve az egységben kihelyezett kézfertőtlenítő készülék KÖTELEZŐ használatát.

Az a személy, aki a felszólításra sem viseli, vagy nem a fenti módon viseli a maszkot, a látogatásból kizárásra kerül, illetve az egységet el kell hagynia. A fenti látogatófogadás, illetve ügyintézés esetén a maszkhasználat és a kézfertőtlenítés a munkavállalók számára is kötelező.

A fenti utasítás nem vonatkozik a SEFAG Zrt. által üzemeltetett szálláshelyek vendégeire, azonban az ezen szervezeti egységekben foglalkoztatott, a vendégekkel kontaktusba kerülő munkavállalók számára - egészségük védelme érdekében - zárt térben a maszkhasználat kötelező.

A megfelelő higiénia biztosítása érdekében az egységekben fokozott napi takarítást, illetve a kézzel gyakran érintett felületek esetében napi kétszeri alkalommal fertőtlenítést végzünk.

A látogatók és vendégek biztonságára fokozottan ügyelve, az egészségügyi, illetve higieniai szempontok maximális betartásával zajlanak programjaink, illetve ekként nyújtjuk szolgáltatásainkat!

 A programok és szolgáltatásaink részleteiről kérjük, szíveskedjenek érdeklődni a létesítmények elérhetőségein!

 

 


www.somogyiturizmus.hu