Az Erdők Háza Látogatóközpont 2023. novembertől csak előzetes regisztráció után fogad vendégeket. Környezeti programok iránt érdeklődőknek a Zselici Csillagparkot is ajánljuk. Megértésüket köszönjük. 
Erdők Háza Látogatóközpont - Kaposvár

 


tematikus foglalkozások, interaktív játékok és kiállítás, élményszobák, terepasztalok segítségével mutatják be az erdő élővilágát, az erdőben zajló munkálatokat, az erdész és vadász hivatást - iskolás és óvodás csoportoknak, családoknak, és minden érdeklődőnek. További részletek itt.

 

 

Eközben az erdő élővilágáról, az erdőben zajló munkálatokról, az erdész és vadász hivatásról - interaktív játékok és információs tablók, valamint izgalmas és hasznos foglalkozások, előadások, digitális tananyagok segítségével - új  ismereteket szerezhetnek kicsik és nagyok egyaránt.

„Erdő a városban"

A Kaposvár, Bajcsy-Zs. utcai, műemlék jellegű, régi erdészeti épületet olyan bemutatóhellyé, foglalkoztató teremmé varázsolta az erdőgazdálkodó cég, ahol az óvodás- és iskolás korú gyermekek, családok, turisták, érdeklődők barangolhatnak az „erdő rejtekei" között.A 230 m2 alapterületű kiállítás interaktív tablókkal, gyakorlati terepasztalokkal, érzékszerveinkre hagyatkozó élményszobákkal, rovar- és madár makettekkel várja a kicsiket, nagyokat, családokat, szakmai, nyugdíjas és civil egyesületeket, baráti társaságokat, turistákat, természet kedvelőket mérsékelt/kedvezményes belépő díjért.

 A gyermekek iskolai tanulmányaira épülő, erdő életközösségével kapcsolatos tematikus programokra ingyenesen jelentkezhetnek óvodás- és iskolás csoportok - előre történő bejelentkezéssel - a foglalkoztató terembe, ahol csaknem 50 féle kirakó, kiforgatható és társasjáték várja őket.

A látogatóközpont nyitvatartása:

Hétfő: szünnap
Kedd-péntek: kizárólag bejelentkezéssel fogadunk látogatókat
Szombat-vasárnap: szünnap

Információ, bejelentkezés: info@somogyierdokhaza.hu 
82/505-175 vagy 82/505-176

 Igény esetén szakvezetés is kérhető a kiállítótérben.

NTAK regisztrációs száma: MK21029024

 

 


www.somogyiturizmus.hu