A nemzeti ünnep alkalmával kitüntett kollégák - március 15.

 

Sok minden változik, eltűnik nyom nélkül, de az igazi teljesítmény megmarad és ezáltal nemzetmegtartó erőt jelent - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kedden a március 15-i állami kitüntetések átadásán, Budapesten.

A miniszterelnök-helyettes kiemelte: ahhoz, hogy egy nemzet szeresse önmagát, először ismernie kell azokat a nagyszerű teljesítményeket, amelyekre büszke lehet. Ez a büszkeség jelenti a megtartó erőt, amely egy létszámában kis nép számára létfontosságú. Minden tagjában éljen ott a tudat, hogy érdemes és büszkeség ehhez a nemzethez tartozni - hangsúlyozta.

A miniszterelnök-helyettes köszönetet mondott a magyar kormány nevében a díjazottaknak teljesítményükért és nemzet iránti hűségükért.

Az ünnepségen Semjén Zsolt a kormányfő előterjesztésére a köztársasági elnök által adományozott kitüntetéseket - a Magyar Érdemrend tisztikeresztje, a Magyar Érdemrend lovagkeresztje, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt - nyújtott át.

Novák Katalin, Magyarország köztársasági elnöke a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta Takács József erdőmérnök, a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. Nagybajomi Erdészetének igazgatója részére, a külső-somogyi dombvidék fakitermelési rendszereinek tervezésében és szervezésében elért eredményei elismeréseként.

A nemzeti ünnep alkalmával kitüntetett kollegáinkról itt olvashat bővebben.

Kitüntetett kollegáinknak ezúton is gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert kívánunk!Forrás: www.oee.hu

 

 
www.somogyiturizmus.hu