Erdei napközis tábor - még vannak helyek a második turnusra

A SEFAG Zrt. várja a jelentkezőket július közepére, az erdei napközis tábor második turnusára. Kisvasútazás, csillagászkodás és a somogyi erdő megannyi csodája várja az alsós gyerekeket.

A tavalyi nagy sikert követően újra napközis tábort szervez alsós diákoknak a somogyi állami erdőket gondozó SEFAG Zrt. Az „erdő és a csillagok" mottójú program a kényszerű bezártság hónapjai után tökéletes alkalom lesz arra, hogy a gyerekek a négy fal közül kiszabadulva felfedezzék és megismerjék a minket körülvevő természetet. A tábor öt napja alatt izgalmas programok, interaktív játékok és sok-sok erdőjárás vár rájuk. Utazhatnak a Mesztegnyői Erdei Vasúton, fürkészhetik az égboltot a Zselici Csillagparkban, megismerhetnek érdekes állat- és növényfajokat, de az Erdők Házában lesz kézműves program erdei alapanyagokkal és természetfilm-vetítés is.

Már csak a második turnusra fogad jelentkezőket az erdőgazdaság: július 13-17. között várjuk a diákokat. Találkozó minden reggel Kaposváron az Erdők Házában lesz, ahonnan a SEFAG Zrt. szállítja a gyerekeket az aznapi kaland helyszínére.

A részvételi díj 25 ezer forint/fő, ami napi háromszori étkezést is tartalmaz a programok mellett. Jelentkezni június 30-ig lehet Dobos Ildikónál, az Erdők Háza Látogatóközpont vezetőjénél a 82/505-175-ös számon vagy a rendezveny@sefag.hu címen lehet.

erdőjárás

 

meteorit

tábor

 
www.somogyiturizmus.hu