Osztálykirándulások a

2020. április 1. napjáig pályázhatnak az iskolák osztálykirándulásaik finanszírozására a Somogy Megyei Önkormányzat által indított "Szülőföldem Somogyország" program keretében. Az úti célok között akár a Zselici erdő is szerepelhet.

A Somog Megyei Önkormányzat idei évben ismételten meghírdette a "Szülőföldem Somogyország" program keretében 2020. évben megvalósuló osztálykirándulások támogatására vonatkozó pályázatát. A felhívás alapvető célja, hogy a jövő generációja megismerje Somogy megye nevezetességeit, s a szülőföld iránti szeretet kialakuljon, elmélyüljön a gyermekekben. A program keretében és finanszírozásával pályázhatóak például a SEFAG Zrt. által kínált erdei látogatóközpontok programjai is, így ellátogathatnak majd többek között a Zselici Csillagparkba, vagy az Erdők Háza Látogatóközpontba is a nyertesek. A pályázatokat legkésőbb 2020. április 1. napjáig nyújthatják be az iskolák, illetve azok fenntartói, alapítványai, egyesületei. 

A pályázati felhívás, valamint a SEFAG Zrt. kirándulási ajánlata elérhető a http://www.som-onkorm.hu/felhivasok.html oldalon.

 
www.somogyiturizmus.hu