Szavazzon az Év Turistaházára! Szavazzon a Haracsi Vendégházra!

 

Október 6-ig lehet szavazni az Év Turistaházára. A jelöltek között megtalálható a Haracsi Vendégház is!

Idén harmadik alkalommal került meghírdetésre az Év Kilátója és az Év Turistaháza pályázat. 

A pályázat célja, hogy minél többen ismerjék fel az aktívan eltöltött szabadidő fontosságát, és induljanak el, fedezzék fel az ország legszebb panorámáit és leghangulatosabb turistaszállásait. Több tucat nevezés érkezett, melyek közül a nagyközönség választja ki szavazással, hogy melyik legyen az ország kedvence. Szavazzon a legjobbra!

A beküldött pályázatok közül az Aktív Magyarország szakmai zsűrije válogatta ki a 10-10 legjobbat, amelyek szakmai szemmel a legfontosabbak: a jó állapotú, rendezett környezetű célpontok kerültek be, melyek izgalmas kerékpáros vagy gyalogos turistautak mentén fekszenek, így sokan megfordulnak itt.

A turistaház-jelöltek között idén bekerült létesítményünk, a Haracsi Vendégház is, melyről ITT többet is olvashat.

A csodás kilátás sok kirándulás átvitt és konkrét értelemben is a csúcspontja, ezért egyre több, egyre egyedibb épületek magasodnak az ég felé, hogy még vonzóbbá tegyék a természetjárást. A természetközeli turistaszállások pedig ma már korszerűek, mai igényeket kielégítő, modern felszereltséggel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Szavazni lehet erre a linkre kattintás után, az Aktív Magyarország Facebook-oldalán lehet a képek kedvelésével 2022. szeptember 26-tól október 6-ig.

Szavazzon Ön is az Év Turistaházára! Szavazzon a Haracsi Vendégházra!

haracsi

 

 
www.somogyiturizmus.hu