Kaposvár határában, a 67-es út mellett várja vendégeit a Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház.

A kulcsosházban rendelkezésre áll két különálló szoba, ahol 4 illetve 3 fő, valamint matracon további 5 fő elszállásolására van lehetőség, ezen felül jól felszerelt konyha és étkező szolgálja a vendégek kényelmét.

A ház mellett  egy 15, valamint egy 40 főt is befogadni képest nyitott, fedett filagória áll - lehetőséget adva nagyobb csoportok időjárástól független pihenésére is. Ezen kívül tűzrakó hely és kemence is a vendégek rendelkezésére áll. A tágas erdei környezet egyidőben nagyobb létszámú társaságoknak is teret ad a kikapcsolódásra.

A kulcsosház bérlésére kétféle módon van lehetőség vagy egynapos rendezvény céljára vagy szállás igénybevételével. Mind a két esetben lehetőség van a ház alsó szintjén található konyha, mosdók, a kinti tűzrakóhely, a két filagória és a kemence használatára.

A kulcsosház megfelelő lehetőséget kínál mindenkinek, aki családjával vagy barátaival szeretne eltölteni egy vagy több napot nyugalmas természeti környezetben, kiváló túraútvonalak várják az aktív turizmust kedvelőket, aki pedig a passzív pihenést választja, a kulcsosház udvarán egy közös főzéssel teheti emlékezetessé a szeretteivel együtt eltöltött időt.

Míg a felnőttek pihennek vagy az étel elkészítésével foglalatoskodnak, az örökmozgó gyerekeket a játszótéren fészekhinta, csúszda, mérleghinta és mászóka várja.

Gyertyános Parkerdő a városiak kedvelt kirándulóhelye. Többségében  hársak és gyertyánok alkotta színes erdő, a kulcsosház melletti mellett Hódos-tó, a kijelölt túraútvonalak, az erdei tornapálya, a Négy Testvér Forrás és a sziget a filagóriával és a Rockenbauer Pál emlékoszloppal kiváló rekreációs lehetőségeket biztosítanak a kirándulók számára.


Szobaszám: 2
Férőhely: 7
Matrac férőhely: 5


Szolgáltatások:
- tűzrakó
- bográcsozó hely
- játszótér

 

„A Gyertyánosi Kulcsosház (7400 Kaposvár, Hrsz:02293/2) kapacitásbővítés, felújítás"  c. projekt a Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program 2020. évi keretéből, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ közreműködésével 21,5 millió forint összegű támogatásával valósult meg.

Támogatói okirat száma: AOFK-T/0019/2020.

 

Általános szerződési feltételek itt olvashatók
Adatvédelmi tájékoztató és folyamatleírás 

 

 


www.somogyiturizmus.hu