Várják látogatóikat a SEFAG Zrt. turisztikai létesítményei

TISZTELT VENDÉGEINK, LÁTOGATÓINK!

 Visszaköltözik az élet a SEFAG Zrt. turisztikai létesítményeibe. Újra várja látogatóit például a Kaposvárhoz közeli Zselici Csillagpark, a kaposvári székhelyű Erdők Háza Látogatóközpont, a Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola, valamint nyitnak szálláshelyeink - a vadászházak, a Gyertyánosi Turistaház, illetve a Hotel Kardosfa*** is.

A látogatók biztonságára fokozottan ügyelve, az egészségügyi előírások maximális betartásával kezdődnek meg programjaink, illetve ekként nyújtjuk szolgáltatásainkat.

Javasoljuk látogatóinknak a távolságtartást, a maszk viselését, illetve kézfertőtlenítést. Belépéskor testhőmérsékletet mérünk, valamint a központi szabályoknak megfelelően szükséges a védettségi igazolvány, illetve mellé a személyazonosságot igazoló okmány bemutatása. 18 év alatti gyermek védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttel jöhet a létesítménybe, illetve a gyermekeknek szükséges a korukat igazoló okmány bemutatása is.

 A programok részleteiről és az esetleges létszámkorlátokról kérjük, szíveskedjen érdeklődni a létesítmények elérhetőségein!

A létesítményeinkben alkalmazott hatályos vírus protokollt itt tekinthetik meg az érdeklődők.

 

 
www.somogyiturizmus.hu