Minden vadászház alkalmas kisebb létszámú megbeszélések, rendezvények megtartására, ha nagyobb létszámról vagy exkluzív rendezvényt szeretne szervezni, a következő helyszíneket ajánljuk:

Hotel Kardosfa*** rendezvényhelyszín


Továbbképzések, konferenciák, állófogadások, szakmai-és családi rendezvények (esküvő, ballagás, születésnap, házassági évforduló stb...) szervezését és lebonyolítását vállaljuk konferenciatermünkben, ill. a hotel parkjában felállított rendezvénysátorban.
Rendezvényekhez a technikai felszerelést biztosítjuk: projektor, vetítővászon, laptop, DVD lejátszó, hangosítás, mikrofon, írásvetítő, flipchart.

A hotel környéke kiválóan alkalmas munkahelyi csapatépítő tréningek lebonyolítására is.

Konferenciaterem befogadóképessége:
-széksoros elrendezés: 60 főig
-iskolapados: 24 fő
-U alak: 26 fő
-körasztal: 50 fő

Családi és egyéb események megrendezésére az étteremben (60 fő), az étterem teraszán (40 fő), ill. tavasztól-őszig a hotel parkjában (106 fő) is van lehetőség. Vállaljuk esküvők teljeskörű szervezését és lebonyolítását esküvőszervező kollegáink közreműködésével.

Alexandra Vadászház rendezvényhelyszín

A konferenciateremben 40 főig tudjuk biztosítani konferenciák, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítását, amelyekhez a szükséges technikai háttér is rendelkezés áll.

A Vadászház kialakítása lehetővé teszi a konferenciaterem és az étterem együttes használatát is, amellyel akár 60 fős lakodalmaknak, családi rendezvényeknek, banketteknek is igényes környezetet és vendéglátást kínálunk.

Ágneslak Vadászház

Csapatépítő tréning
"a tréningek sikeres lebonyolításában kulcsszerepet játszik a helyszín"
•6000 hektár erdő
•halastavak
•vadregényes táj
A tréningek egy előzetesen meghatározott terv alapján, különböző kalandokon keresztül juttatják el a csapatokat a kitűzött célhoz.
Kalandtúra célja a motiváció, az ösztönzés és az élményszerűség, minden esetben egyedileg összeállított program.
Túlélőtúra a csoportfejlődés legmagasabb fokán áll, összeszokott csapatoknak ajánljuk,hiszen itt azonnal helyt kell állnia feladatok megoldására.

 

 

 


www.somogyiturizmus.hu