Kitüntetések a SEFG Zrt.-nél

 

Ez évben is kitüntette kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársait a SEFAG Zrt. 

A SEFAG Zrt. különös figyelmet fordít a kollégák elismerésére. Ennek megnyilvánulása volt a Somogyi Erdőkért Díj alapítása, melynek elismeréseit rendre az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából adományozza a Társaság. 

Történt ez azzal a határozott céllal, hogy azok, akik kiemelkedően magas színvonalú szakmai munkájukkal, rátermettségükkel a somogyi erdőgazdálkodás - ezen keresztül mind a somogyi, mind a hazai erdők értékének, fejlesztésének terén maradandót alkottak, méltó elismerést kapjanak.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a kirándulások során szerzett élményekben, a nyugalmat adó erdőrendetegben számos dolgos kéz, felelősen gondolkodó kútfő munkája kamatozik. Hisz a ma erdeit ugyanúgy hozták létre szakember elődök, ahogy a ma szakemberei fektetnek a jövőbe erdész-, vadász-, természetvédő mesterségük által. Tisztelet érte a munkatársaknak!

„Somogyi Erdőkért" aranygyűrű kitüntetésben Tímár József, a SEFAG Zrt. Lábodi Vadászerdészetének erdőművelési ágazatvezetője részesült.

Kollégánk 1989-től dolgozik a SEFAG Zrt.-nél. A SEFAG Lábodi, Zselici és Nagybajomi Erdészeteinél is dolgozott és valamennyi helyszínen állhatatosan és gondosan oldotta meg az előtte tornyosuló feladatokat. Számos alkalommal vett részt új módszerek, technológiák kialakításában, kipróbálásában, üzemszerűsítésében. Közreműködésével vált általánossá a térségben a keskeny sorközű mesterséges erdőfelújítási technológia, melynek elterjedésével jelentősen csökkent a kocsányos tölgy főfafajú erdőfelújítások befejezési időtartama.

A „selmeczi" hagyományok ápolásának, továbbadásának egyik meghatározó személyisége. A nyolcvanas években erdészettörténeti ereklyék felkutatásába kezdett és a „Erdészeti-  Faipari- és Földméréstörténeti Gyűjtemény" részére számtalan máig megtekinthető kiállítási anyagot adományozott. 1996. óta vesz részt rendszeresen az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság munkájában. Támogatja a Kárpát-medencei Magyar Erdészdiák Találkozók programjait.

Rendezett családi életet él, két fiúgyermeket nevelt fel. Az elsőszülött Balázs kerületvezető erdészként dolgozik és a 2008. évi Somogy Megyei Erdészverseny győztesét tisztelhetjük személyében. Fivére, Dániel okleveles erdőmérnök, a 2012-es Erdész Európa Bajnokság egyéni első helyezettje.

Nem mindennapi személyiségéből fakadó szakma-közéleti ténykedése a jelenkori magyar erdésztársadalom legemblematikusabb tagjainak sorába emeli. Különleges kisugárzása van, a barátságot, az őszinte beszédet és a tiszta, önzetlen emberi kapcsolatokat tartja a vállalható értékrend legfőbb ismérveinek. A szakmai teljességre való törekvése, a hagyomány tisztelete és a nemzeti öntudata mindannyiunk számára követendő például szolgál. 

 

Oklevél elismerésben részesült kollégáink:

Csurgói Faipari Gyár: Pintér Anikó (főkönyvelő)

SEFAG Zrt. Központja: Szalai Zoltánné (pénzügyi főelőadó)

Lábodi Vadászerdészet: Tamás Jánosné (főkönyvelő)

Barcsi Erdészet: Rohonczi Adorján (fahasználati ágazatvezető)

Marcali Erdészet: Tamás Ferenc (kerületvezető erdész)

Iharosi Erdészet: Büki Imre (MÁV rakodó)

Nagybajomi Erdészet: Tuba Gábor (kerületvezető erdész)

Zselici Erdészet: Skáfár József (kerületvezető erdész)

Kaposvári Erdészet: Hornyik István (rakodó kezelő)

Szántódi Erdészet: Mráv Norbert (kerületvezető erdész)

tímár józsef

kitűntetés csoport

 

 Gratulálunk kollégáinknak és további eredményes munkát kívánunk mindannyiuknak!

Forrás: sefag.hu

 

 



Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg hét?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg hét?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg hét?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi kettő meg hét?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Madarak és Fák Napja 2023.


Erdeivándor Tábor


Vörösalma Vadászház


Balaton melletti kilátók


Haracsi Vendégház

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »