Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!
Ha nem látogatott még el vadászházaink valamelyikébe, akkor várjuk szeretettel.

Köszönjük, hogy megosztja velünk véleményét!

Új bejegyzés
Megjelenített bejegyzések:

14. Bohus Beáta2014.07.15-21.28
Július elején voltunk párommal először a vadászház vendégei de szeretnénk minden évben újra eljönni. Fantasztikus környezet, csend, nyugalom és maximális vendégszeretet.Köszönjük Ballon Kornélnak és Klenovics Anikónak a mindenre kiterjedő figyelmességét.
13. MP2013.11.10-20.17
Évek óta visszajáró vadászvendégként mondhatom, hogy a régi és az új Nagysalléri vadászház kiemelkedően magas színvonalon működik, pazar környezetben,családias légkörben!Külön köszönet az üzemeltetöjének, és az általam sokrabecsült vadász kísérőknek:-)
9. fz19732012.05.17-07.44
Május elején voltam a feleségemmel, mindenkinek ajánlom aki pihenésre feltöltődésre vágyik . A vendéglátás ,szállás, környezet tökéletes volt. Ehhez nagyban hozzájárult a kedvesség amivel fogadtak minket és figyelmesség. Köszönjük.
8. Torma Eveline2012.05.14-12.18
Sziasztok!Most voltunk május elején az Aliréti Vadászházban egy hosszú hétvégére.Mindenkinek ajánlani tudom aki felfrissülni vagy kikapcsolódni szeretne.A kiszolgálás nagyon barátságos és kifogástalan:-))

Vissza

Fotógaléria


Erdeivándor Tábor


Vörösalma Vadászház


Balaton melletti kilátók


Haracsi Vendégház


Gyertyánosi Gyöngyvirág Kulcsosház

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »