Kitüntetések somogyi erdészeknek

Szakmailag és emberileg is kiemelkedő és példamutató erdészeti szakembereket jutalmazott Nagy István agrárminiszter. Többek között a SEFAG Zrt. három munkatársa is elismerést vehetett át.

Az Erdők Nemzetközi Napja az erdészszakma legfontosabb ünnepei közé tartozik. A hazai állami erdőgazdaságok felügyeletét ellátó Agrárminisztérium ezért ennek apropóján adja át a legmagasabb szakmai elismeréseket az azokat munkásságukkal, tudásukkal és hozzáállásukkal kiérdemlő erdészeknek. Az idei kitüntetettek névsorában ott találjuk a somogyi állami erdőket gondozó SEFAG Zrt. három munkatársát is. A kitűntetési ceremóniára a vírushelyzetre való tekintettel a tegnapi napon kerülhetett sor.

A legrangosabb erdészszakmai elismerést, Pro Silva Hungariae emlékplakettet vehetett át Pintér Ottó, a Zselici Erdészet igazgatója. A megye egyik legnagyobb és legfontosabb, jelentős részben védett természeti értéket képviselő erdőterületén példaértékű állománygondozó munkát végeztek az ő irányításával. A gondos odafigyelésnek köszönhetően vált lehetővé a lenyűgöző zselici bükkösök természetes felújítása.

Két somogyi szakember Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át. Horváth Mihály, a Lábodi Vadászerdészet igazgatója a területéhez tartozó Belső-Somogyi Homokvidék jellegzetes kocsányos tölgyes erdeinek fenntartása és bővítése terén végzett munkájáért kapta meg az elismerést. Dr. Varga Gyula vadgazdálkodási osztályvezető pedig elhivatott, innovatív és magas színvonalú szakmai tevékenységéért, amellyel a valamennyi hazai nagyvadfajt felvonultató, kiemelkedő genetikai értékkel rendelkező állománnyal való gazdálkodást irányítja.

A hazai erdőgazdálkodás filozófiáját egyértelműen mutatja, hogy a díjazottak a természeti értékek megőrzéséért és megújításáért kapták az elismeréseket.

Gratulálunk kollégáinknak és további eredményes munkát kívánunk mindannyiuknak!

miniszteri

 Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Ellenőrző kód*:
Mennyi hat meg öt?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi hat meg öt?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi hat meg öt?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi hat meg öt?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Madarak és Fák Napja 2023.


Erdeivándor Tábor


Vörösalma Vadászház


Balaton melletti kilátók


Haracsi Vendégház

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »