Látványos kiállításokkal és programokkal nyitja meg kapuit a világkiállítás!

Többek között kutyás- és lovasbemutatókkal, óriásakváriumokkal, a World Conservation Forum megnyitójával, koncertekkel, valamint számos szakmai és szórakoztató programmal várják az érdeklődőket az „Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás nyitóhétvégéjén, szeptember 25-én és 26-án a budapesti HUNGEXPO-n.

2021. szeptember 25-én megnyitja kapuit a 2021-es év legnagyobb és leglátványosabb természeti kiállítása. Az 1971-es budapesti vadászati világkiállítás 50. évfordulójának emléket állító, nagyszabású rendezvénysorozat központi helyszíne a főváros szívében található, az elmúlt időszakban teljesen megújult HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ lesz.

A Nemzetközi Csarnokban a világ minden tájáról érkező országok és nemzetközi szervezetek látványos standjait tekinthetik meg a látogatók, a H pavilonban pedig megnyílik a magyar vadászati kultúra évszázadait bemutató, lélegzetelállító Központi Magyar Kiállítás. A C pavilonban interaktív innovációs bemutatók, a D pavilonban a hal, a víz és az ember kapcsolatát bemutató lenyűgöző installációk és óriásakváriumok, a G pavilonban pedig egy grandiózus trófeakiállítás és csodálatos diorámák várják az érdeklődőket. Az F pavilonban egy magával ragadó kalandösvényen áthaladva, interaktív megoldások által ismerhetjük meg a hagyományos vadászati módokat. A látogatók megcsodálhatják Szőke Gábor Miklós világkiállításra készült művészi installációit is, köztük a monumentális, hullajtott agancsokból épített Totemet.

A Kincsem Park ad otthont a látványos programot ígérő lovasgálának, emellett agarász- és solymászbemutatót, valamint elöltöltő fegyveres és vadászíjász-bemutatót is láthatnak az érdeklődők.

Szombaton egyebek mellett vadász talk show-val, Hungarikum Gálakoncerttel, valamint a világkiállítás hivatalos dalát is előadó Kerekes Band fellépésével, vasárnap pedig a Nemzeti Vadászkürt Bajnoksággal és világzenei koncerttel is várjuk a HUNGEXPO-ra látogatókat.

A világkiállítás programjai védettségi kártya nélkül is látogathatóak. A HUNGEXPO-ra vezető Albertirsai út az autós forgalom előtt le lesz zárva, ezért a világkiállítás megközelítéséhez a közösségi közlekedést javasoljuk. A helyszínen megvásárolható a belépőjegy készpénzes és a bankkártyás fizetéssel is, azonban a Hungexpo területén a vendéglátó egységekben és az ajándékboltokban kizárólag érintéses bankkártyával tudnak fizetni a látogatók.

A világkiállítás megközelítési lehetőségeiről, az ingyenes járatokról és utazási kedvezményekről, a kedvezményes belépőjegy-vásárlásról és egyéb hasznos látogatói tudnivalókról a rendezvény hivatalos honlapján találhatnak további részletes információkat: www.onewithnature2021.org 

nyitónap programjai elérhetők ITT, valamint a látogatói kisokos ITT.

 vtvk logo

 

Forrás: www.sefag.hu



Foglalás Ajándékutalvány Hírlevél Üzenet
Szálláshely neve*:
Név*:
Cím*:
Érkezés*:
Távozás*:
Felnőtt*: Gyerek:
E-mail*:
Telefon*:
Ellátás:
Számlázási név:
Számlázási cím:
Gyerekek
életkora:
Megjegyzés:

Ellenőrző kód*:
Mennyi három meg nyolc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi három meg nyolc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Név:
E-mail:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi három meg nyolc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
E-mail címére értesítést küldünk a legújabb programokról, hírekről és akciókról.

Név:
E-mail:
Üzenet:
 

Ellenőrző kód*:
Mennyi három meg nyolc?

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályokat.
Turisztikai iroda
Vendégkönyv
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
Fotógaléria


Madarak és Fák Napja 2023.


Erdeivándor Tábor


Vörösalma Vadászház


Balaton melletti kilátók


Haracsi Vendégház

SEFAG Zrt. logo Kardosfa Hotel logo Sziágyi Erdészeti Erdei Iskola Zselici Csillagpark logo Deseda Kalanderdő Erdei szállás

Adatvédelmi tájékoztató »