Ha nem tudja mivel lepje meg családját, barátait ünnepi alkalmakra, ajándékozzon hétvégét, családi vacsorát szeretteinek, barátainak!
Amennyiben megtetszett valamelyik szálláshelyünk ill. csomagajánlatunk, válassza ki és konkrét időpont megadása nélkül rendelje meg a turizmus@sefag.hu email címen!
Kollegáink a visszaigazolásban tájékoztatni fogják a további teendőiről, hogy az ajándékutalványunk elérjen Önhöz. |
A foglalás ablakot kitöltve - szálláshelyet kiválasztva - küldheti el ajánlatkérését, ill. foglalását a SEFAG Zrt. Vadgazdálkodási és Turisztikai Osztály részére.
Az ablak helyes kitöltése esetén "Sikeres foglalás" feliratot kell látni a képernyőn. Amennyiben nem ez jelenik meg, akkor foglalása hibásan van kitöltve és nem fog megérkezni a Vadgazdálkodási és Turisztikai Osztály részére, így az ajánlatot vagy visszaigazolást hiába várja. Kérjük, ezt mindenképpen ellenőrizze le.
Helyesen kitöltött ajánlatkérésére/foglalására a Vadgazdálkodási és Turisztikai Osztálytól e-mailben mindenképp visszaigazolást kell kapnia 72 órán belül. Amennyiben nem érkezik meg visszaigazolásunk, kérjük munkaidőben az Osztály telefonszámán, 82/505-170 (nem a szálláshely elérhetőségein) érdeklődjön a foglalásról.
Köszönjük! |
Gasztronómia KardosfánA séf ajánlata:
Szarvascsíkok zöldhagymás erdeigombamártásban, burgonyafánkkal
Hozzávalók:
Szarvascsíkok zöldhagymás erdeigombamártásban:
0,10 kg kolozsvári szalonna 0,06 kg zsír 2 szál zöldhagyma/esetleg póréhagyma, de akkor csak 1/2 szál/ 0,6 kg szarvasapró vagy szarvaslapocka 0,25 kg erdeigomba /rókagomba,vargánya,galambica,rizike/ 0,025 kg foghagyma 0,02 kg étkezési keményítő 0,15 liter főzőtejszín /vagy tejföl/ 2-3 db babérlevél só fehérbors kakukkfű fél csokor petrezselyemzöld
A felolvasztott zsíron a csíkokra vágott szalonnát és szarvasaprót megpirítjuk, majd saját levében a fűszerekkel, foghagymával, sóval, borssal, kakukkfűvel együtt puhára pároljuk. Amennyiben úgy ítéljük, a folyadékot pótoljuk. Mielőtt elkészül, tegyük hozzá a minél több fajta erdei gombát és a felkarikázott zöldhagymát, 15-20 percig együtt pároljuk a húst a gombával és zöldhagymával. Amint puhára párolódott, a tejszínnel elkevert keményítővel besűrítjük. Tálaláskor frissen vágott petrezselyemmel díszítjük, ha szükséges, utánaízesítjük.
Burgonya fánk:
0,2 kg burgonya 0,4 kg finomliszt 0,5 cs élesztő 0,1 liter tej/az élesztő miatt és egy csipet cukor is/ szerecsendió só 1 db tojás 0,5 liter olaj
A burgonyát megfőzzük, áttörjük és hagyjuk kihűlni. A cukros tejben megfuttatott élesztővel, liszttel, tojással és fűszerekkel összegyúrjuk, és hagyjuk kelni. Pogácsaszaggatóval 4-5 centiméter átmérőjű fánkokat szaggatunk a tésztából, majd olajban kisütjük, és papírtörlőn leitatjuk róla a felesleges olajat.
A középre halmozott szarvasragu köré tálaljuk a kisült burgonyafánkot, apróra vágott petrezselyemmel és paradicsommal díszítjük.
|
|
Turisztikai iroda
|
|
Vendégkönyv
|
Kérjük mondja el élményeit a szálláshelyeinken töltött időről és az igénybe vett szolgáltatásokról, egyéb programokról!Ha...
|
|
|